dakapellen

VELUX daglichtsystemen

 

Het welbekende daksysteem dat garant staat voor meer dan 60 jaar ervaring en kwaliteit. Een vergunningvrij inbouwsysteem dat binnen een dag gemonteerd is. Het zorgt voor evenveel daglicht toetreding als een dakkapel, alleen is een VELUX daksysteem goedkoper en vrijer in onderhoud. Allround Geveltechniek is een officiële verkoper van het systeem en in ons informatiecentrum kunnen wij u uitgebreid voorlichten over de vele mogelijkheden die er zijn.

Dakvensters en daglicht systemen
Een tuimelvenster opent vanaf de bovenzijde en heeft zijn scharnierpunten in het midden of aan de bovenzijde. U kunt een tuimelvenster tot 180° om zijn as roteren, zodat de buitenzijde van de ruit zich aan de binnenzijde bevindt. Op deze wijze is het zeer eenvoudig om de buitenruit te reinigen. De dakvensters kennen daarnaast goede ventilatiemogelijkheden, uitstekende inbraakbeveiliging, voorzien van het Politiekeurmerk Veilig wonen en kunnen uitgevoerd worden met speciale zonweringen. De beglazing is standaard HR++.

Een VELUX daglichtsysteem is eenvoudig gezegd een compleet pakket bestaande uit minimaal twee dakvensters. Met één dakvenster maakt u uw zolder bruikbaar, maar met een VELUX daglichtsysteem brengt u uw zolder tot leven. U krijgt meer daglicht en meer frisse lucht door dakvensters naast elkaar, boven elkaar, in een carré of zelfs als dakserre te laten plaatsen. Ook het daglichtsysteem is voorzien van het Politiekeurmerk Veilig wonen en is standaard voorzien van HR++ isolatieglas.

Bekijk het complete aanbod in onze brochure

Plat dak producten
Naast producten voor hellende daken, leveren wij ook VELUX producten voor platte daken. De daglichtkoepel, de daglichtbox en daglichtstraat zorgen voor veel lichtinval en creëren een prachtige sfeer in uw woning. Door de toepassing van HR++ beglazing in de koepel, box of lichtstraat is niet alleen een goede thermische isolatie gegarandeerd, u heeft bovendien veel minder overlast van contactgeluiden van neerslag.

Bekijk het complete aanbod in onze brochure

Velux raamdecoratie, zonweringen en rolluiken
Vele toepassingen zijn er mogelijk voor een perfect passende combinatie met uw dakvenster. U heeft de keuze in diverse modellen en dessins, voorzien van alle gemakken en kwaliteit.

Bekijk het complete aanbod in onze brochure