stucwerk
Stucwerken

Allround geveltechiek is ook het juiste adres voor de afwerking van uw wanden en plafonds. Onze stucadoors kunnen uw nieuwbouwwoning verf of behangklaar maken, of direct afgewerkt opleveren. Ook renovatieprojecten nemen wij graag onder handen; het opnieuw stucen van uw muren en plafonds, of zelfs voor een complete plafondrenovatie. Onze stucwerken bestaan uit:

- Plaatsen van gipsplafonds
- Schuurplafonds, zowel fijn als grof schuurwerk
- Pleisterwerk
- Spachtelputz en granol

Plafondrenovatie en gipsplafonds

In veel woningen zijn nog houten of kunststof schrootjes te vinden, maar ook mankementen als schimmel en bladderende verf of behang. Niet zo'n prettig uitzicht, maar de oplossing is voor handen!  Indien mogelijk demonteren wij uw oude plafondelementen en vervangen deze voor een gipsplafond. Met ons stucwerk wordt uw woning weer nieuw leven ingeblazen en zult u zich in een complete nieuwe omgeving wanen! Wanden bewerken wij met granol of spachtelputz, uw plafond met pleister- of schuurwerk.

Kenmerken

Kwaliteit is onze maatstaf en daarom zorgen wij voor een goede ondergrond voor het stucwerk. Wanden worden altijd met een voorstrijkmiddel behandeld om deze ruwer te maken. Het voorstrijkmiddel dringt diep in de porien van de ondergrond en zorgt voor een sterke hechting tussen wand en sierpleister. Hedendaagse sierpleisters zijn hard, stootvast, afwasbaar en zijn bovendien door en door gekleurd, waardoor eventuele kleine beschadigingen geen verfbeurt noodzakelijk maken.