zonwering
Steeds meer mensen kiezen voor de voordelen van een rolluik. Een van de belangrijkste aspecten is de verduisterende werking van het rolluik, het (zon)licht van buitenaf wordt geweerd en de kamer blijft donker als u dat wilt.

Rolluiken waarborgen uw privacy en hebben een inbraakvertragende werking. De isolerende eigenschappen van een rolluik zorgen ervoor dat warmte (zomer) en koude (winter) worden gereduceerd, waardoor u flink bespaart op uw energierekening. Ook biedt het rolluik een uitstekende geluidsisolatie, lawaai wordt effectief gedempt.

Het assortiment van rolluiken bestaat uit vele soorten en modellen waardoor iedereen bij ons terecht kan voor een passend rolluik. De zonwering producten kunnen worden geplaatst in meerdere kozijnen. U kunt zo uw rolluik aanpassen aan de stijl van uw woning en een persoonlijk tintje geven. Ook is het mogelijk om voor een rolluik te kiezen met een draadloze bediening waarbij u de rolluik bedient met een handzender. Bekijk ook de website voordeelzonwering.nl die gericht zijn op verkoop van zonwering en rolluiken.