overons

Wie? Allround Geveltechniek!

 

Het bouwen van diverse woningen, bedrijfscomplexen, recreatieruimtes en verzorgingstehuizen is een continue proces door middel van nieuwbouw en renovatiewerken. Daarbij worden niet alleen nieuwe woon, werk of recreatieruimtes gerealiseerd, maar wordt er een wezenlijke bijdrage geleverd aan de uitstraling van de directe ruimtelijke omgeving. Bouwstijlen zijn niet langer puur functioneel, iedere bouwproject is uniek een vraagt daarom om kwaliteit, flexibiliteit, vakkennis en maatwerk. Vier pijlers waarop Allround Geveltechniek bouwt.

Allround Geveltechniek is een middelgrote speler, die groot is geworden in de montage van glas en kozijnen. Gedurende de jaren hebben wij ook onze ervaring opgedaan op diverse andere werkgebieden als isolatieprojecten en geluidsaneringswerken. Door de ontwikkelde vakkennis en ervaring, maar ook vanwege de onprettige omslachtigheid en gebrekkige communicatie die er tussen aannemers en onderaannemers plaats vindt, is er destijds besloten het heft in eigen hand te nemen.


Het resultaat is Allround Geveltechniek, een ervaren bedrijf dat een totaaloplossing biedt aan aannemers, woningcorporaties, leveranciers van bouwelementen, projectontwikkelaars en particulieren. Het totaalpakket omslaat het geven van advies en de levering, montage, afwerking van diverse bouwelementen. Bovendien kan men rekenen op een stuk nazorg, zodat eventuele problemen, meerwerk of gebreken achteraf nog verholpen kunnen worden.

Door het gehele proces onder één bedrijf te plaatsen, kunnen er heldere afspraken worden gemaakt, is er maar één aanspreekpunt / verantwoordelijke partij, wordt er duidelijker gecommuniceerd en wordt er uiteindelijk efficiënter gewerkt. Wij nemen projecten aan van diverse partijen, zowel nieuwbouw als renovatie. Diverse grote projecten zijn door ons gerealiseerd, maar ook voor kleinere particuliere werken voelen wij ons niet te groot!