kozijnen
Allround geveltechniek: uw kozijn leverancier!

Ramen en deuren hebben niet alleen een functionele taak, ze zijn ook het visitekaartje van een huis of gebouw. In ons aanbod vindt u daarom een brede samenstelling van materialen, zodat deze altijd aansluiten bij de stijl van uw woning. Hierin staan veiligheid, kwaliteit en comfort centraal.

Wij begrijpen dat ieder gebouw uniek is en dat iedere woning vraagt om een eigen oplossing. Daarom bieden wij een breed scala aan kozijnen aan, zowel hout, kunststof als aluminium. Zowel nieuwbouw als renovatie, nagenoeg ieder model en profiel kan door ons geleverd worden. Bovendien dragen al onze elementen het Komo keurmerk, SKG keurmerk en het politiekenmerk veilig wonen.

Wij kunnen kozijnen door heel Nederland aanleveren, eventueel inclusief glas.

Waarom onze kozijnen?

  • Wij zijn flexibel en leveren maatwerk
  • Kwaliteit door gecertificeerde kozijnen
  • Aanbod van een totaalconcept
  • Nieuwbouw als renovatie
  • Ruime keuze in materiaal, kleur en elementen
  • Levering door heel Nederland

Welk type kozijn is het meest geschikt?


Vooraf valt er geen uitspraak te doen, welk kozijn in welke situatie het meest geschikt is. In principe kan ieder type kozijn, onder elke conditie geplaatst worden. De keuze wordt daarom meestal bepaald op basis van persoonlijke voorkeur. Het houten kozijn is nog steeds het meest populair, door zijn traditionele en natuurlijke uitstraling. De onderhoudsvrije kunststof kozijn is echter in opkomst, door de grote variatie aan leverbare profielen, waardoor er meer details in het kozijn verwerkt kunnen worden.

De kozijnkeuze kan ook gebaseerd worden door voorschrift van een Vereniging van Eigenaren of door de reeds aanwezige kozijnen in het straatbeeld. Voor een goed en gedegen advies op maat, raden wij aan informatie in te winnen bij één van onze adviseurs. Zij zullen u uitgebreid informeren over de voor- en nadelen van de typen kozijnen in uw woonsituatie.