home
Welkom!

Allround Geveltechniek, uw juiste samenwerkingspartner voor de aanlevering van alle soorten kozijnen, beglazing, veranda's, serres, dakkapellen en isolatietechnieken! Niet alleen zorgen wij voor de levering, doordat wij over een eigen montagedienst beschikken, kunnen wij ook al uw bestellingen monteren! Dit maakt ons een veelzijdige partner, waarop u kunt bouwen.

Graag nodigen wij u uit rustig rond te kijken wat wij voor u kunnen betekenen en weet dat wij altijd ter beschikking staan om een antwoord te geven op uw vragen of problemen. Neemt u vrijblijvend contact met ons op!

Alles onder 1 dak

Van advies tot montage, uw totale project kan bij ons worden ondergebracht. Het creëren van 1 aanspreekpunt zorgt voor heldere communicatie en werkt efficiënt en kostenbesparend!

Visie

Wij streven er niet naar om de goedkoopste te zijn, maar u zo optimaal mogelijk van dienst te zijn. U zoekt naar betrouwbaarheid, daarom geven wij zekerheid en kwaliteit.

Kwaliteit

Klanttevredenheid realiseren wij door het leveren van kwaliteit. Een mooie belofte, maar wij kunnen dit garanderen:

Kwaliteit zit in onze leveranciers. Grote, ervaren merken als Limburg Kozijnen, Kömmerling, Akoestikon en Van Beveren Aluminium

Kwaliteit zit in onze producten: zij zijn allen voorzien van keurmerken, zoals het politiekeurmerk, Skg en Komo.

Kwaliteit zit in onze dienstverlening: een totaal pakket, waarbij wij alles in eigen beheer houden. Geen uitbesteding, maar bouwend op onze eigen vakkennis en ervaring.


Investeer in woongenot

Een serre, dakkapel of nieuw kozijn is een behoorlijke investering, dat realiseren wij ons maar al te goed. Echter, door energiebesparing, extra wooncomfort en levensruimte is het een investering die zich zeker terugbetaald. Bovendien vermeerderd u in veel gevallen de waarde van uw woning.

Een investering vraagt om hoogwaardige producten, kwaliteitsmerken met een duurzaam karakter. Daarom werken wij enkel samen met ervaren, topfabrikanten.

Waarom Allround Geveltechniek?

Vooral omdat wij in oplossingen denken, toepassingen waar u bij gebaat bent. Wij geloven dat een tevreden klant veel meer waard is, dan een klant waar we veel aan verkocht hebben. Daarbij beschikken wij over een schat aan ervaring en een eigen montagedienst. Ten slotte bieden wij een breed pakket aan van producten en diensten:

- Kozijnen: hout, kunststof en aluminium
- Dakkapellen: prefab polyester en houten
- Veranda's & serres: hout en aluminium
- Beglazing: Isolatie, geluidswerend en gekleurd glas
- Stucwerken
- Isolatiewerken: geluidsanering en energiebesparende isolatietechnieken

Vraag om advies!


Waarschijnlijk begeeft u zich op onbekend terrein en daarom willen wij u vanuit onze website zo uitgebreid mogelijk informeren. Mocht u vragen hebben, of zich persoonlijk laten informeren door onze adviseur, neemt u dan contact met ons op.

Bezoek ons informatiecentrum!

Laat u zich vrijblijvend informeren over onze producten en diensten in ons informatiecentrum te Eindhoven. Onze medewerkers zullen u van juist advies voorzien!