kozijnen

Aluminium

 

Aluminium kozijnen van Van Beveren
Voor de levering van aluminium kozijnen werken wij samen met Van Beveren Aluminium, een grote, internationale producent van aluminium toepassingen en bouwelementen. Door haar jarenlange ervaring is zij een betrouwbare partner en levert zij hoogstaande kwaliteit gebaseerd op de nieuwste technologie├źn.

De profielsystemen die wij kunnen leveren zijn geschikt voor zowel nieuwbouw als renovatie en bevatten onder meer de volgende kenmerken:

  • Thermisch en akoestisch isolerend.
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Uitgebreid kleurenspectrum
  • Veelzijdige stijlen en openingstypes.
  • Inbraak- en brandbeveiligingssystemen verkrijgbaar

Vliesgevels

Onze toepassingen zijn specifiek ontworpen om de vragen van de hedendaagse architectuur te beantwoorden. Afhankelijk van de behoefte kan men kiezen voor het traditionele grid of stijl- en regelwerksysteem, of voor de hoogtechnologische elementgevel die een uiterst snelle montage toelaat. Al de systemen zijn onderling compatibel, zodat raam-, deur-, gevel- en daksystemen probleemloos samen kunnen worden gebruikt.

Het systeem dat wij leveren is verkrijgbaar in verschillende stijlen, waarbinnen nog tal van verschillende buitenafwerkingen mogelijk zijn. Dankzij het uitgebreide gamma worden alle combinaties van verticale en hellende vlakken, en de integratie van alle types vleugels mogelijk.