home

Gevelbescherming

Wilt u een uitstekende gevelbescherming, zodat u bijvoorbeeld geen last heeft van graffiti? Dan bent u bij Allround Geveltechniek op het juiste adres. Wij bieden u Faceal Oleo producten aan en PSS20: milieuvriendelijke producten die zorgen voor een effectieve bescherming van uw gevel!

Wat is Faceal Oleo?
Met onze Faceal Oleo (HD) beschermt u uw gevels tegen allerlei soorten vervuiling, zoals graffiti en organische vervuiling. De Faceal Oleo is een gekleurde beschermlaag voor de verfraaiing van oppervlaktes. De gevelbescherming van Allround Geveltechniek is getest op zaken als onnodige belasting van het milieu. Wij zijn ons bewust van het milieu bij de bescherming van uw gevels.

Wat is PPS20?
PPS20 is een opofferend verweringssysteem voor uw gevelbescherming. Dit anti-graffiti product is gemaakt van polysaccharide, stoffen die afkomstig zijn uit planten. De producten voor bescherming van uw gevels zijn getest door Allround Geveltechniek en staat garant voor milieuvriendelijkheid. Met PPS20 voorkomt u graffiti en overige organische vervuiling met enkele verfraaiing van gevels!

Kijk voor meer informatie op de website van Ecopss