kozijnen2
Houten kozijnen

Er valt veel te zeggen voor de keuze voor houten kozijnen; het staat voor warmte, kwaliteit en natuurlijk wonen. Bovendien is de keuze ecologisch verantwoord. De kozijnen die wij u leveren is een kwaliteitsvol natuurproduct, dermate bewerkt dat deze een ongekende lange levensduur heeft. Voorzien van een dubbele afdichting en een uitstekende afwatering, is dit het beste wat een houten kozijn u te bieden heeft! De houten kozijnprofielen kunnen moeiteloos opgenomen worden in zowel renovatieprojecten als nieuwbouw.

De kwaliteit wordt gegarandeerd door het gebruik van hoogwaardige houtsoorten, die in de fabriek worden bewerkt tot een standaard profiel. In tegenstelling tot kunststof en aluminium, is er geen verschil in een vlak- of renovatieprofiel. Dit wil niet zeggen dat hout een beperkte toepasbaarheid heeft! Ondanks de standaard profilering, kan hout voor zowel nieuwbouw als renovatie worden gebruikt. Bovendien is het mogelijk om enkele details in het buitenaanzicht van het kozijn aan te brengen, zodat het kozijn toch een eigen karakter verkrijgt.

Hout-aluminium kozijnen

Een kozijn dat de voordelen van houten en aluminium kozijnen combineert. Vanuit de binnenzijde heeft u de warmte en optiek van het beste hout, terwijl de buitenzijde voorzien is van beschermend en weerbestendig aluminium. Hierdoor verhoogd u de levensduur van uw kozijn en verminderd u de noodzakelijke onderhoud aanzienlijk. Het geeft bovendien u de mogelijkheid meer detail aan uw gevel toe te voegen. Wij staan u graag te woord om u te informeren over de mogelijkheden en toepassingen van de hout-aluminium profielen!