kozijnen2
Aluminium

Allround Geveltechniek is een uitermate flexibele, innovatieve leverancier van aluminium profielen voor deuren en kozijnen. Design is het toverwoord om aluminium om te vormen tot een prachtig stukje maatwerk, zonder dat dit ten koste gaat van functionaliteit. Ook voor gevelbouw bent u aan het juiste adres.┬á Voor de levering van aluminium kozijnen werken wij samen met Van Beveren Aluminium. Door haar jarenlange ervaring is Van Beveren een betrouwbare partner en levert zij hoogstaande kwaliteit gebaseerd op de nieuwste technologie├źn. De profielsystemen die wij kunnen leveren zijn geschikt voor zowel nieuwbouw als renovatie. De kenmerken:

  • Thermisch en akoestisch isolerend.
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Uitgebreid kleurenspectrum
  • Veelzijdige stijlen en openingstypes.
  • Inbraak- en brandbeveiligingssystemen verkrijgbaar

Vliesgevels

Onze toepassingen zijn specifiek ontworpen om de vragen van de hedendaagse architectuur te beantwoorden. Afhankelijk van de behoefte kan men kiezen voor het traditionele grid of stijl- en regelwerksysteem, of voor de hoogtechnologische elementgevel die een uiterst snelle montage toelaat. Al de systemen zijn onderling compatibel, zodat raam-, deur-, gevel- en daksystemen probleemloos samen kunnen worden gebruikt.

Het systeem dat wij leveren is verkrijgbaar in verschillende stijlen, waarbinnen nog tal van verschillende buitenafwerkingen mogelijk zijn. Dankzij het uitgebreide gamma worden alle combinaties van verticale en hellende vlakken, en de integratie van alle types vleugels mogelijk.